fbpx

Technical Care Representative – AT&T – Brno

  • Technical Care Representative – AT&T – Brno

Technical Care Representative | AT&T | Brno | Češka Republika

Dobro poznaješ engleski jezik? 

Ne propusti priliku da se preseliš u Brno i postaneš dio AT&T tima, vodeće američke telekomunikacijske kompanije!

Prijavi se za poziciju Technical Care Representative, a mi ćemo ti pomoći sa svim ostalim koracima u procesu.

 

5 razloga zašto je Brno idealno mjesto za život!


Brno je drugi najveći grad u Češkoj i poznat je kao mjesto sa mnoštvom historijskih i kulturoloških atrakcija poput muzeja, galerija, i arhitektonskih znamenitosti. Ovaj dinamični grad je također poznat po svom noćnom životu te nudi širok izbor restorana, pubova, i klubova.

Pored toga što je Brno odlično mjesto za turiste, također je i idealno mjesto za život. Nastavi čitati i saznaj zašto!

Troškovi života u Brnu su relativno niski

Brno je poznat kao studentski grad, većinom jer niski troškovi života odgovaraju mladim ljudima. Cijene hrane, pića, i namirnica su znatno niži u odnosu na druge evropske gradove. Također, cijene smještaja u Brnu su pristupačnije u odnosu na Prag i druge gradove širom Europe.

Odličan i pristupačan javni prevoz

Javni prevoz u Brnu je jeftin, efikasan, siguran, i čist. Stanovnici mogu kupiti mjesečne karte koje važe u svim javnim prevoznim sredstvima, uključujući tramvaje, autobuse, i podzemnu. Pojedinačne karte koštaju otprilike €1. 

Vozači se strogo pridržavaju rasporedu vožnje, tako da putnici uvijek mogu biti sigurni da će stići na vrijeme na određenu destinaciju. Sve informacije vezane za javni prevoz se mogu pronaći na internetu ili na stanicama.

Pouzdan i pristupačan zdravstveni sistem

Zdravstveni sistem u Češkoj je veoma pouzdan. Sve pridošlice u Češku se mogu prijaviti za zdraavstveno osiguranje, nakon čega će im mnoge zdravstvene usluge biti potpuno besplatne, uključujći labaratorijske testove. Cijene privatnih pregleda su također pristupačne. Većina ljekara veoma dobro govori engleski jezik, tako da neće postojati nikakve prepreke u komunikaciji.

Sigurno mjesto za život

Brno, kao i Češka općenito, su poznati kao sigurno mjesto za život. Stopa kriminala je veoma niska u cijeloj zemlji. U hitnim slučajevima, svi oni koji ne poznaju češki jezik mogu pozvati broj 112, te komunicirati sa operaterima na engleskom jeziku.

Dinamična društvena scena

Brno i Češka su poznati po dinamičnoj društvenoj sceni, posebno zbog velikog broja turista, studenata, i ekspatrijata. Kao što smo već spomenuli, u Brno postoji veliki broj restorana, barova, i klubova koji nude odličan provod. Za one koji više vole provoditi vrijeme na otvorenom, Češka nudi mnoštvo prirodnih ljepota i prilika za šetnje, planinarenje, i vožnju biciklom. 

 

Kako ti Popcorn Recruiters mogu pomoći?


Prilika za rad i život u Brnu ti zvuče primamljivo? Prijavi se, a mi ćemo ti pomoći sa svim ostalim!

Cijeli proces će da izgleda ovako:

  1. Ispuni formu na ovoj stranici i prijavi se za posao. Zatim, jedan od naših regrutera će te nazvati i porazgovarati s tobom o ovoj poziciji.
  2. Nakon toga, naši regruteri će ti pomoći da se spremiš za zadatak i intervjue sa predstavnicima AT&T kompanije.
  3. Ukoliko prethodni korak prođe uspješno i dobiješ ponudu za posao, Popcorn Recruiters tim će da ti asistira sa relokacijom. Pomoći ćemo ti da dobiješ vizu, pronađeš transport i smještaj u Brnu, i spojiš se sa našim kandidatima koji su također otišli u Češku da rade u AT&T kompaniji.

Ne propusti priliku da počneš raditi u vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji i započneš život u Češkoj!

Prijavi se sada!

    Prijavite se!


    Vaši podaci: